Over ons
Over ons

Over ons

Van de Mheen Ermeloo, actief sinds 1984 op de kerstpakkettenmarkt!

Sinds 1990 ben ik, Alie Poolen - van de Mheen deze markt ingestapt en vanaf 2002 heb ik dit bedrijfsonderdeel, waar ik elk jaar met veel plezier in werk, overgenomen van mijn vader, Peter van de Mheen.

Samen met Gert Poolen, mijn echtgenoot en onze medewerkers, zorgen wij dat de aanvragen voor kerstpakketten, het inpakken daarvan en het bezorgen van deze orders met de grootst mogelijke zorg plaatsvindt!

De kerstpakketten showroom is één van de grootste van de regio, waar u van harte welkom bent om uw eindejaarsgeschenk samen te stellen. Maar ook wanneer u geen gelegenheid heeft aan te komen, verzorgen wij graag een voorstel op maat met bijbehorende foto's !

Speerpunten van ons bedrijf zijn : Betrouwbaarheid, ondernemend, steeds op zoek naar nieuwe ideeën enuitdagingen, het bieden van veel variatie op het gebied van maaltijden en het assortiment kerstartikelen.

 

Van de Mheen Ermeloo is in 1931 opgericht door Aalt van de Mheen s.r. Hij startte met een kruidenierswinkel in de buurtschap Horst van Ermelo. In 1955 is de winkel overgenomen door Peter van de Mheen. Hij breidde de zaak in de loop van de jaren uit met 6 rijdende winkels als 1e in Nederland, Daarnaast werd de winkel fors uitgebreidt, In 1972 werd Peter Ola IJs Grossier, en hij ondernam veel activiteiten als horeca grossier. De rijdende winkels werden verkocht en de nadruk werd gelegd op de Horeca Groothandel. In 1984 werd daar ook de verkoop van kerstpakketten aan toegevoegd. In 1992 werd de winkel gesloten, de horeca groothandel verhuisde naar Harderwijk en staat onder leiding van Aalt van de Mheen ( de 3e generatie) De kerstpakketten, en vriesvers maaltijdenvoorziening zijn in Ermelo gebleven en overgenomen door Alie van de Mheen en Gert Poolen. Inmiddels voorziet van de Mheen Ermeloo instelllingen, bedrijven en stichtingen welzijn van vriesversmaaltijden.

 

In Memoriam Peter van de Mheen, Oprichter Van de Mheen Ermeloo

Op 13 januari 2014 hebben wij het leven van Peter van de Mheen terug gegeven in Handen van zijn Schepper. Na een periode van afnemende krachten hebben wij hem los moeten laten in het vertrouwen dat het nu goed met hem is. Wij zullen hem erg missen, maar kunnen terugkijken op een prachtige tijd met hem. Hij was de spil van onze familie, altijd geinteresseerd in het reilen en zeilen van de verschillende bedrijven, altijd tijd hebbend of makend voor een goed gesprek, advies, en niet te vergeten zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkind. Een man van weinig woorden, rustig en doordacht zijn mening gevend, geconcentreerd werkend en luisterend naar iedereen die zijn aandacht vroeg. Wij kijken terug op Een Bijzondere Markante en Zorgzame man!